Om oss

Spis for å nyte, for å oppleve

China Town Stavanger er et spisested og en restaurant i Stavanger sentrum hvor du kan nyte deilig mat og drikke i koselige omgivelser. Rettene vi serverer skal gi deg en autentisk matopplevelse med inspirasjon fra det kinesiske kjøkken fusjonert med vestlige smaker. 

Kjøkkensjef Luo har arbeidet med mat siden han var 17 år gammel i Shenzhen, Kina og har vært med China Town Stavanger siden oppstarten i 1987. Resten av kjøkkenet kommer fra Macau og Hong Kong. Vi setter høy fokus på god service og vi skal gi deg den oppmerksomheten du fortjener når du er gjest hos oss. 

Med kunnskapen og kjærligheten vi har for faget brenner vi for å
skape fine og minnerike matopplevelser til alle som spiser hos oss.

Vår hovedinspirasjon kommer fra to provinser når det gjelder Kinesisk mat og gastronomi. Kanton og Szechuan.

Fisk og Skalldyr - Sjømat restaurant
Okseindrefilet i satay saus og and i søt sur saus

Kanton

Nærmeste nabo til Kanton-provinsen er sør-kinahavet. Fersk sjømat og tilgangen til et rikt utvalg av importert mat har dannet grunnlaget for dette kjøkkenet. De populære matlaging-teknikkene som er brukt er wok og damp. Kanton er den største provinsen i kina og det mest kjente kinesiske kjøkkenet i vesten fra tiden da Hong Kong og Macau var vestlige kolonier. “Hoi sin” saus, søt-sur saus og østerssaus er fra det kantonesiske kjøkken.

Szechuan

Szechuan er kjent for sin kraftige smak, med chili, hvitløk og Szechuan-pepper som hovedingredienser. Szechuan-pepper har en unik smak: den er intenst duftene, sitrus-frisk og fører til en lammende følelse i munnen. Rettene med mye chili er inspirert av det Szechuanske kjøkken.

hot plate-kongereker-spicy

Velkommen til bords!

– China Town Stavanger

Restaurant i stavanger sentrum med middag og lunsj