Om Oss

Velkommen til

China Town

Kjøkkensjef Luo har arbeidet med mat siden han var 17 år gammel i Shenzhen, Kina og har vært med ChinaTown Stavanger siden oppstarten i 1987. Resten av kjøkkenet kommer fra Macau og Hong Kong, og det reflekteres i vårt spisekart.
Vår meny inneholder mat laget på ekte kinesisk vis og krysning av ulike stiler (Fusion). Vi henter inspirasjon til vår meny fra både Norge og Østen; husmannskost og fine-dining; tradisjon og innovasjon. I løpet av årene har vi skapt flere unike retter, gjort tolkninger av tradisjonsrike retter og utviklet vår egen stil.

Vi jobber hele tiden med å innovere nye retter; tolkninger av tradisjonsrike retter og harmonien mellom mat og drikke. Vi blir bedre for hver dag som går, og alle våre gjester skal føle seg verdsatt og tatt vare på under hele besøket.

China Town

Kanton

nærmeste nabo til guangdong er sør-kinahavet. fersk sjømat og tilgangen til et rikelig utvalg av importert mat har dannet grunnlaget opp gjennom årene. forskjellige matlaging-teknikker er brukt, inkludert wok og damp. guangdong er den største provinsen i kina og det meste kjente kinesiske kjøkkenet i vesten fra tiden da hong kong og macau var vestlige kolonier. ”hoi sin” – saus, søt-sur saus og østerssaus er fra det kantonesiske kjøkkenet.

Szechuan

Szechuan er kjent for sin kraftige smak, med chili, hvitløk og Szechuan-pepper som hoved-ingredienser. Szechuan-pepper har en unik smak: den er intenst duftende, sitrus-frisk og fører til en lammende følelse i munnen. Rettene med mye chili og hot-pot-rettene fra vår meny er inspirert av det Szechuanske kjøkkenet.
Vår gjestebok

Hva folk sier om oss!